een basisinkomen …waarbij de overheid gaat bepalen….

Geen complotverhaal maar een echt economisch en inhumaan complot tegen de mensheid. Het doel is het laten crashen van de economie en dat begint nu wel duidelijk te worden gezien de drastische stappen waaronder beperkingen qua reizen, een vaccinpaspoort, een basisinkomen, het afromen van spaargelden, vermogens en pensioenpotjes, het introduceren van kiesbanen waarbij de overheid gaat bepalen wat voor werk je nog mag doen in een steeds verder geautomatiseerde wereld met kunstmatige intelligentie en robots en waar we naar een universeel besturingssysteem voor de mensheid afglijden, daarvoor moet dan eerst de middenklasse worden uitgeschakeld zodat we alleen nog een onderklasse en een elite hebben zoals het in oude tijden was. De elite zitten dan veilig in hun moderne kastelen en houden toezicht op hun werkvolk. Lees verder…